Ocet jabłkowy niefiltrowany BIO 750ml Beutelsbacher
Opis produktu
Ocet jabłkowy powstaje z tłoczonego soku jabłkowego z owoców pochodzących z biodynamicznych gospodarstw, na drodze fermentacji. Nie jest filtrowany i nie postaje z koncentratu. Jest naturalnie mętny Ocet jabłkowy jest pomocny przy: zapobieganiu kamieniom pęcherza i infekcjom układu moczowego obniżeniu wysokiego poziomu cholesterolu pobudzeniu metabolizmu wspomaganiu trawienia leczeniu zaparć |
Sposób użycia/przygotowania do sosów, dresingów, przetworów, surówek, sałatek do napojów: 1 szklanka wody, 2 łyżeczki octu, miód do toniku do twarzy: 2-3 łyżki octu, 1 litr wody do kąpieli: 100-200 ml octu na wannę |
Pojemność 750ml |
Składniki ocet jabłkowy niefiltrowany* *certyfikowany składnik ekologiczny Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna: 75kJ/18 kcal Tłuszcz: 0,1 g, w tym kwasy nasycone: 0,02 g Węglowodany: 0,4 g, w tym cukry: 0,1 g Białko: 0,1 g Sól: 0,005 g |
Producent/ dystrybutor Beutelsbacher Fruchtsaftkelterei GmbH D-71370 Weinstadt |