Zakwaski

Zakwaska to produkt starterowy do przygotowania z mleka (zwierzęcego lub roślinnego) domowych jogurtów, kefirów, zsiadłego mleka, śmietany czy kiszonych warzyw. Zawiera dobraną kompozycję kultur bakterii oraz bakterie probiotyczne. Przygotowanie fermentowanych produktów jest szybkie i proste, a otrzymany produkt zdrowy.

Widok tabeli:

Jogurt L+ (bakterie do wytwarzania jogurtu L+) EKO 1saszetka Sun&Food

(0)
28.00zł
Zestaw bakterii do wytwarzania JOGURTU L+ z mleka, również roślinne.Zawiera kultury bakterii :1) Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis2) Bifidobakterium lactis3) Streptococcus thermophilus4) Lactoba..

Kefir (bakterie do wytwarzania kefiru) EKO 1saszetka Sun&Food

(0)
28.00zł
Bakterie do wielokrotnego namnażania.Ze względu na nieco inny skład i pozytywny wpływ na przemianę materii jest szczególnie polecany jako wspomaganie odchudzania i oczyszczania organizmu.Podobnie jak ..
Pokazuje 1 do 2 z 2 (1 Strony)