Zakwaski

Zakwaska to produkt starterowy do przygotowania z mleka (zwierzęcego lub roślinnego) domowych jogurtów, kefirów, zsiadłego mleka, śmietany czy kiszonych warzyw. Zawiera dobraną kompozycję kultur bakterii oraz bakterie probiotyczne. Przygotowanie fermentowanych produktów jest szybkie i proste, a otrzymany produkt zdrowy.

Widok tabeli:

Jogurt L+ (bakterie do wytwarzania jogurtu L+) EKO 1saszetka Sun&Food

(0)
28.00zł
  Eko jogurt L+ to starterowe bakterie do wytwarzania jogurtu. Polecany jest na początek w celu odbudowy flory bakteryjnej jelit oraz później na zmianę z innymi produktami jako kontynuacja k..

Kefir (bakterie do wytwarzania kefiru) EKO 1saszetka Sun&Food

(0)
28.00zł
    Eko Kefir to starterowe bakterie do wytwarzania kefiru. Ze względu na nieco inny skład i pozytywny wpływ na przemianę materii, szczególnie polecany jako wspomag..
Pokazuje 1 do 2 z 2 (1 Strony)