" class="form-control">

Miody Polskie

Widok tabeli:

Miód gryczany 400g Miody Polskie

(0)
23.00zł
 Miód gryczany powstaje z nektaru kwiatów gryki zwyczajnej  Działanie składnikówpolecany w leczeniu i profilaktyce miażdżycy, chorobie wieńcowejpolecany przy nadciśnieniu tętniczymdział..

Miód gryczany 950g Miody Polskie

(0)
54.00zł
 Miód gryczany powstaje z nektaru kwiatów gryki zwyczajnej  Działanie składnikówpolecany w leczeniu i profilaktyce miażdżycy, chorobie wieńcowejpolecany przy nadciśnieniu tętniczymdział..

Miód lipowy 950g Miody Polskie

(0)
52.00zł
 Miód lipowy powstaje z nektaru kwiatów drzew lipowychDziałanie składnikówwspomaga leczenie grypy, przeziębień, zapaleńgórnych i dolnych dróg oddechowychdziała napotnie i przeciwgorączkowołagodzi..

Miód spadziowy 950g Miody Polskie

(0)
65.00zł
 Miód spadziowy powstaje z soku drzew iglastych (spadzi) przetworzonej przez owady, która następnie zbierana jest przez pszczoły (bo jest to słodka i lepka wydzielina występująca w postaci kropel..

Miód wielokwiatowy 400g Miody Polskie

(0)
22.00zł
 Miód wielokwiatowy powstaje z nektaru różnorodnych gatunków roślinDziałanie składnikówwspomaga odpowiedź immunologiczną przy zakażeniachłagodzi objawy astmy i alergiiidealny w stanach zmęczenia ..

Miód rzepakowy 950g Miody Polskie

(0)
46.00zł
 Miód rzepakowy powstaje przy okazji zapylania przez pszczoły kwiatów rzepaku. Pszczoły robotnice, zbierając pyłek kwiatowy, przenoszą go do ula i tam produkują miódDziałanie składnikówstosowany ..

Propolis 10% 20ml Miody Polskie

(0)
21.00zł
    Propolis (kit pszczeli) wytwarzany jest przez pszczoły z substancji żywicznych młodych pączków roślin (głównie: topoli, brzozy i olchy). Propolis używany jest p..

Propolis 10% 45ml Miody Polskie

(0)
32.90zł
  Propolis (kit pszczeli) wytwarzany jest przez pszczoły z substancji żywicznych młodych pączków roślin (głównie: topoli, brzozy i olchy). Propolis używany jest przez pszczoły w celu uszczel..
Pokazuje 1 do 8 z 8 (1 Strony)
W Prolife – zdrowa żywność działa również Jurajskie Centrum Mikroorganizmów
'); }); " class="form-control">