Zagęstniki do potraw


Widok tabeli:

Agar-agar - roślinna żelatyna 20g Smakosz

(0)
5.00zł
Agar-Agarmasa netto: 20gAgar-agar, żelująca substancja otrzymywana z czerwonych alg morskich, jest produktem w pełni naturalnym, znanym ludzkości i stosowanym od kilkuset lat. Roślinny środek żelujący..

Mąka z tapioki 400g

(0)
6.60zł
Tapioka jest skrobią pozyskiwaną z korzenia manioku. Zawiera lekkostrawne węglowodany i niewiele białka. Skład: tapioka (98%), woda. Produkcja: Tajlandia..

Guma guar BIO 200 g Bio Planet

(0)
12.00zł
SKŁADNIKIguma guar* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus...

Mąka (skrobia) ziemniaczana BIO 500g Bio Planet

(0)
8.70zł
SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczna skrobia ziemniaczana doskonała do zagęszczania zup i sosów. Polecamy również do zrobienia domowego kisielu czy ..

Pektyna 100 g Smakosz

(0)
18.00zł
Pektyna, żelująca substancja otrzymywana z wytłoków cytrusowych jest produktem w pełni naturalnym. Roślinny środek żelujący do produkcji dżemów i powideł. Zastosowanie:Do produkcji dżemu zawartoś..

Tapioka perełki średnie 400g

(0)
7.60zł
Perełki tapioki to produkt pozyskany ze skrobi produkowanej z korzenia manioku.Tapioka ma neutralny smak i zapach. Perełki z tapioki (granulat tapioki) używane są przede wszystkim do przygotowywania r..
Pokazuje 1 do 6 z 6 (1 Strony)